Cosmetice profesionale - corecteaza, contureaza

Cele mai bune produse de make-up


Fiecare dintre noi are ritualul personal de infrumusetare inainte de a incepe o noua zi de activitate: crema, fond de ten, blush, fard, creion, rimel, ruj.
Stiati ca rimelul modern a fost creat în 1913 de chimistul T.L. Williams pentru sora sa Mabel? Era făcut din praf de carbon amestecat cu vaselină de petrol. Produsul a fost un succes, iar Williams a început să-l vândă prin poștă. Firma sa, Maybelline, s-a transformat în principala companie de produse cosmetice.


Dacă doriți să vă transformați aspectul, incepeti cu machiajul ochilor, folosind diferite nuanțe și culori ale umbrei ochilor, Puteți face ca ochii sa para mai mari, mai mici, mai strălucitori, mai întunecați. Trebuie doar rabdare!

La fel si trasaturile fetei, le puneti in valoare cu ajutorul unui joc de umbra si iluminare pe care make-up artistii il denumesc contouring sau tehnica de conturare a fetei.

Practic, forma fetei este redesenata, iar trasaturile sunt puse in evidenta cu ajutorul acestei tehnici. - VEZI SFATURI DE MAKE-UP AICI!

Melkior, magazin partener, pune la dispozitie cele mai bune produse de make-up.


Poate ati observat ca deseori Andreea Esca apare machiindu-se cu produse Melkior, stiti de ce?


MELKIOR - este firma de cosmetice profesionale al carei manager este domnul Alexandre Eram, sotul renumitei prezentatoare de televiziune! Cred ca acest fapt este o garantie a calitatii produselor cosmetice si make-up MELKIOR!

Va invit sa alegeti produsele profesionale de make-up MELKIOR!

Oferta realizata in parteneriat cu MELKIOR!

Pentru alte lucruri frumoase urmariti paginile de facebook FashionFrontiere ori pe +FashionFrontiere

Comentarii